KUR DO FLASIM 😍

Në korrik do të hapim regjistrimet e Akademisë së Re të Lidershipit për vajza e djem kokëfortë, ambiciozë, sfidues. Të rinj që duan të lexojnë e që dinë të flasin, po dhe të dëgjojnë. Të pakënaqur me si shkojnë gjërat përreth, po edhe me veten e tyre. Individë që dëshirojnë të stërviten në grup, për të zhvilluar aftësitë e tyre të komunikimit dhe vendimmarrjes.
Kushdo që e gjen veten në këta rreshta, që nuk është më pak se 16 vjeç e më shumë se 26 vjeç dhe që dëshiron ta provojë mundësinë e vet për një vend në Akademinë e Re të Lidershipit, në adresën liderakademi.al.
Kërkesa mund të ketë shumë, po vende janë pak. Prandaj kush aplikon duhet ta mbajë parasysh se ka më shumë gjasë të humbasë, se sa të fitojë.
Por kush dĂ«shiron dhe ngurron, le tĂ« lexojĂ« kĂ«to fjalĂ« tĂ« Michael Jordan, "Kam humbur mĂ« shumĂ« se 9000 gjuajtje dhe thuajse 300 ndeshje. E kam humbur gjuajtjen e fitores 26 nga herĂ«t qĂ« ma besuan. NĂ« jetĂ«n time kam dĂ«shtuar herĂ« pas here dhe pĂ«rsĂ«ri. Dhe prandaj i'a kam dalĂ« tĂ« kem sukses"đŸ’Ș

Formulari i aplikimit

CV është fushë e detyruar *
Letra e motivimit është fushë e detyruar *
Referenca 1 është fushë e detyruar *
Referenca 2 është fushë e detyruar *
Video është fushë e detyruar *
KĂ«rko sqarime